Katsjing 2024

“VIND JE GOUD EN NEEM DE REST VAN JE LEVEN VRIJ”

katsjing tekst website

Ben jij klaar om van je hippische onderneming een gouden business te maken? Dan is deze dag speciaal voor hippische ondernemers iets voor jou! Met het thema ‘Vind je goud en neem de rest van je leven vrij!’ gaan we aan de slag met verschillende sprekers, veel interactie en uitdagende vraagstukken & opdrachten.

Goed geld verdienen in het werken met paarden. Niet meer (deels) in loondienst, maar volledig rond kunnen komen met je hippische onderneming. Naast je werk vrije tijd voor sociale contacten of reizen. Dat gun ik elke ondernemer!

Wat levert deze dag jou direct op?

Inspiratie: Laat je inspireren door interessante sprekers en opdrachten.

Groei: Maak doelgerichte stappen en creëer een bredere blik op jouw toekomst.

Durf: Professioneel rebelleren in een branche met ogenschijnlijke kaders.

Praktische inzichten: zie je goud, maak het zichtbaar en verkoop het op onvergelijkbare wijze!

Netwerken: Ontmoet en verbind met gelijkgestemde ondernemers, professionals en experts binnen en buiten de hippische wereld.

Sprekers

Nicole den Dulk – Paralympisch paradressuuramazone

Nadat ze over de kop ging op de renbaan, liep ze een hoge dwarslaesie op. Drie maanden later zat ze weer op het paard.
Een gouden mindset heb je niet, die creër je!

Jip de Bot – Amazone, instructrice en coach

Je zit op goud en je ziet het niet… deze woorden veranderde mijn leven radicaal!

Ondernemen is een vak apart. Mijn ondernemersreis bracht me in korte tijd naar een gouden business. Goud in de vorm van succes, vrijheid, maar bovenal werkgeluk. Mijn missie met dit event is bijdragen aan goud en samen in onze branche te groeien naar een heel nieuw level.

Malou Nellissen – Sales specialist

Deze queen of sales leert je jouw goud verkopen!

Lichte Tour amazone en even gedreven in het zadel als in het salesvak. 11 jaar in de IT wereld was ik altijd aanvoerder van de ‘wie heeft het meest verkocht’ lijst. Ik ontdekte dat wat voor mij heel normaal was: op een zachte manier verbinden, met de juiste match en dan was omzet een logisch gevolg, niet normaal is voor meerdere mensen en sales nog steeds een vies woord is.

Mijn liefde voor de hippische wereld x de ervaring in sales maakt dat ik een missie heb: hippische ondernemers laten groeien in hetgeen waar ze goed, waar zowel het klantenbestand als de omzet mee groeit.

Veerle Dicker – Social media specialist

Alles over gouden zichtbaarheid!

Thijs Unij – Online business strateeg

Teveel ondernemers werken te hard voor te weinig vrijheid, impact, winst en vreugde, jij ook? Maak de shift van hard werken naar ontspannen ondernemen vanuit je hart. Hoe? Tijdens het Katsjing event gaat Thijs Unij je helpen met strategisch slimmer en simpeler ondernemen. Zonder dat je concessies blijft doen op basis van geld, tijd en energie.

Reviews deelnemers KATSJING 2023

Bestel hier je ticket

Maubroekstraat 4, Neeritter

Gehost door App2Attract | 2023