adres Event

Green Valley Estate Deurne Bruggenseweg 11a, Deurne

DAtum

25 Maart

Tickets

Katsjing Event

KATSJING 2023 is een nieuwe business event voor hippische ondernemers waar we het gaan hebben over geld verdienen in de hippische sector. In de breedste zin van het woord!

We gaan zakelijk kijken; waar sta je nu met je onderneming? Waar wil je naartoe? Hoe ga je vervolgens praktische stappen ondernemen om daar te komen waar je wil zijn?

Naast de zakelijke kant zullen we ook kijken naar jou als persoon in je onderneming. Hiermee een stuk bewustwording creëren. Hoe is je relatie met geld? Welke thema’s kunnen je nu belemmeren om te groeien in je onderneming?

Kortom een dag die je eerlijk laat kijken waar je je nu bevindt, kansen en mogelijkheden laat zien en hoe je dit praktisch in je ondernemen kan inzetten.

We hebben een prachtig programma samengesteld onder begeleiding van sprekers, opdrachten, muziek en een voedzame lunch. Tijdens de pauzes is er mogelijkheid tot netwerken met je collega’s.

Het gaat een dynamische en interactie dag worden met verschillende opdrachten Een dag die je eerlijk laat kijken naar waar jeje nu bevindt, die je inspireert om breder te kijken naar je onderneming, maar ook die je attendeert op je persoonlijke gedachten en overtuigingen die je belemmeren om te groeien.

Uiteraard is er gelegenheid om te netwerken met andere hippische ondernemers en hebben we voor een leuke goodiebag en voedzame lunch gezorgd!

Ik wil graag samen met andere ondernemers gaan kijken hoe we kunnen bouwen aan beter! Krijgen wat we verdienen en onszelf op waarde schatten.

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik die graag!

programma

TijdOnderwerp
9.30-10.00Ontvangst
10.00 -10.15Opening
10.15 -10.45Grip op je cijfers: Susanne Bos
10.45 -11.15De kracht van manifestatie: Jip de Bot
11.15 -12.00Van dromen naar doen: Tessa de Niet
12.15 – 13.30Lunch
13.30-14.15Presentatie Rob van Berlo
14.15 -15.00Moneymindset: Thijs & Sandra
15.15 -16.00Zichtbaarheid: Floor Schoenmakers & Judith Sluiter
16.00 – 16.30Afsluiting

Susanne

Susanne is een hippisch boekhouder en winstadviseur. Met haar bedrijf Paard & winst helpt ze hippische ondernemers meer inzicht te krijgen in hun onderneming. Zij zal samen met de deelnemers een aantal praktische opdrachten gaan doen om het punt A te bepalen. Waar sta je nu met je onderneming? Wat is het vertrekpunt?

Jip spreker Katsjing 2023 Event

jip

Tijdens mijn presentatie neem ik je mee, laat ik je groots kijken naar wat er allemaal mogelijk is, mits je zelf de deur open durft te zetten! Met de deelnemers creëren we zo visie van punt B; waar wil je naartoe met je onderneming?

Tessa

Tessa is een sterke business mentor. Als voormalig topsporter is ze gewend grenzen te verleggen en voor goud te gaan. Focus, discipline en volharding, juist ook als je obstakels in je ondernemen tegenkomt. Wat zij als geen ander kan is de deelnemers laten zien wat ze eerst niet zagen. Kansen en mogelijkheden, maar ook beperkingen door geen keuzes te maken. Tessa gaat met de deelnemers zichtbaar maken wat er nodig is om van punt A naar B te komen. 

Thijs & Sandra

Masters in leven vanuit overvloed en spiegelwerk!

Mijn visie ➡️ Je kunt als ondernemer niet meer groeien dan je als mens groeit. Er is zelfkennis nodig om je onderneming te laten groeien. Want zoals je het een doet, doe je vaak andere dingen ook…

Met een aantal mooie opdrachten zullen Sandra & Thijs je meenemen op onderzoek. Waarom je onderneem zoals je dat doet?

Jip spreker Katsjing 2023 Event

Rob

Het hippisch centrum in Deurne werd omgetoverd tot Green Valley Estate. Naast wedstrijden worden er veel evenementen georganiseerd. Dit prachtige bedrijf wordt door horeca ondernemers gerund.

Rob zal een presentatie geven over het bedrijfsplan achter Green Valley Estate. Zeer waardevol om te horen hoe anders een niet hippische ondernemer naar een bedrijf met paarden kijkt! Na de presentatie zullen de deelnemers een rondleiding krijgen.

Floor

Deze creatieve duizendpoot is een expert op het gebied van zichtbaarheid. Met haar bedrijf EHS communications geeft ze vorm aan bedrijven en events.

Floor zal de deelnemers laten zien hoe ze zichzelf op hun eigen unieke wijze zichtbaar kunnen maken. Ze geeft praktische tools en inspiratie om jezelf als USP te laten zien!

Judith Sluiter spreker Katsjing 2023 Event

Judith

Deze autodidact kan de perfecte brug slaan tussen het technische gedeelte en de wensen van de klant. Met haar bedrijf App2Attract wil ze ondernemers helpen om bedrijfsprocessen beter te automatiseren dmv. een eigen app. En daardoor meer tijd vrij te maken om de dingen te doen die je echt leuk vindt in je bedrijf.
Judith zal in haar presentatie laten zien wat er mogelijk is voor jou als ondernemer op het gebied van een eigen mobiele app. En om door middel van je eigen app je USP nog duidelijker naar je klant toe te laten zien.